Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Scout

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 aug 05
Innlegg: 1210

Lagt til: 28 mar 12, 10:59

Jeg er en av dem som fortsatt har sterke følelser for klubben, og sterke meninger til tider. Og jeg er dessverre en av dem som har mistet mye tro, motivasjon og glede til fotballen de siste månedene. Jeg har blitt mektig oppgitt før av styrers håndtering av enkeltsaker, fryktelige innkjøp osv, men har ikke vært i nærheten av å være så oppgitt som nå. Piiroja-saken, enorme røde tall, feilberegning av billettpriser, salg av unge, gode, lokale spillere på billigsalg m.m. Det er og har vært utrolig mye negativt.

Pga disse tingene valgte jeg å ikke fornye sesongkortet, i påvente av at gleden og kriblingen skal komme tilbake. Det har den så langt ikke gjort, og jeg er tvilende til om jeg går på første kamp. Resultater vil ikke prege meg i tiden som kommer, men hvordan klubben fremstår utad, hvilke omtaler som kommer, og ikke minst at vi er ferdig med gammel dritt.

Jeg vil uansett følge med, men foreløpig tror jeg det blir fra sidelinjen.

Til kampen: To lag med tynne staller, som har slitt pga utenomsportslige forhold som møtes. Jeg håper FFK kan gjenreise hjemmebanefortet, og at Stabæk vil vise seg som det laget som er mest svekket. Tipper 2-1 til guttane.

---------------------------

Vi har igjen mistet Tippekampen med Arne Scheie! =(
Fortsatt god bedring Dagfinn.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f