Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4679

Lagt til: 27 mar 12, 10:45

Jeg ser jo poenget - og selv om vi ser bort fra religion og politikk, og heller tar rent fotballrelaterte tekster, er det jo også lett å se for seg tekster som kan provosere noen og være uskyldige for andre.

Det jeg egentlig reagerer mest på med regelverket, er at det også skal være nulltoleranse for personlige uttrykk. Jeg er i og for seg enig i at frierier, bursdagshilsener eller ønsker om god bedring ikke hører hjemme på en fotballbane, men jeg ser ikke hvorfor det skal straffes. Greit, et gult kort på fotballbanen er ikke en alvorlig straff, men at man i det hele tatt vil straffe det er et tegn på at fotballen skal strigles, strømlinjeformes og gjøres uskyldig. At spillerne på banen ikke skal ha noen personlighet, og i hvert fall ikke gi uttrykk for den på banen.

Flertallssynet ser altså ut til å være at det er greit med et firkantet og strengt regelverk. Det er i og for seg en ærlig sak, og spillerne har jo bare å forholde seg til det. Jeg ville også bli sur på en FFK-spiller om han pådro seg gult kort på denne måten, selv om jeg altså synes at regelen burde vært mindre streng. Er det forbikjøring forbudt på en strekning, kan man ikke klage på boten selv om man selv mener det burde vært lov å kjøre forbi der.

---------------------------

"Football eh? Bloody hell!"

- Sir Alex Ferguson


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f