Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Willy René

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 26 mar 12, 21:03

Opprinnelig postet av Tøfflus

- Pusic skulle vært utvist

Det er vel liten tvil om at "I love Jesus" er et uskyldig budskap å ha på trøya,

Hva mener folket? Er det greit å ha nulltoleranse for alle politiske, religiøse og personlige budskap, eller burde dommeren pålegges å bruke skjønn og skille mellom budskap som kan være provoserende, og budskap som opplagt ikke er det?

 

Uskyldig budskap?

Hadde "Støtt Hedningesamfunnet, Norske Ateister" blitt sett på som et uskyldig budskap også?

Usmakelig at noen bruker idretten som arena for å bringe fram sitt syn, det være seg politisk eller livssynsmessig. Dette skulle dommeren slått ned på, feigt av ham.

Nulltoleranse er det eneste rette. Man kan for all del ikke overlate til en dommers skjønn, han vil være farget av sitt eget syn uansett.

Og hvem er det som skal avgjøre hva som er provoserende? Jeg er overbevist om at en som fremmer Hedningesamfunnet vil bli sett på som mye mer provoserende enn en som fronter Jesus.

I et samfunn som vårt vår ubegrenset ytringsfrihet bør og må være et mål så må man på fotballbanen enten godta alt eller ingenting. Etter mitt syn ingenting ettersom idretten ikke bør være en arena for fronting av livssyn eller politikk.

Jeg husker på gamle stadion hvor alle tilskuerne ble velsignet i pausen av 3-16-generalen. Det var direkte usmakelig og kvalmende.

0-toleranse og kort takk!

---------------------------

"Visst" vi ikke får inn flere spillere så er det ikke "possetivt", da blir det ikke bedre enn i "fjord"! "Uproffersjonelt"!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f