Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 21 mar 12, 10:04
Endret: 21 mar 12, 10:06
Endret av: Holters

Opprinnelig postet av tomroar

Det som er det helt spesielle her er at man har en person med tung økonomiutdanning som ønsker sterkt å bidra uten å få lov

Ett av argumentene som ble brukt imot meg (av to Old Boys) var at de mente man hadde nok folk nå som hadde peiling på økonomi. Det man trengte var noen som kunne fotball, for det hadde vært mangelvare tidligere og det hadde de savnet.

Dette til tross for at to tidligere FFK-spillere (Terje Jensen og Jan Rafn) har sittet - og sitter - i styret. Med Frank Jenssen på plass er tre av seks styremedlemmer tidligere FFK-spillere.

Windingstad tok til orde for at jeg også kunne fotball (ut ifra hva hun hadde lest i forumet) og sa at man trengte ikke å være tidligere toppspiller for å kunne fotball. Deretter sa hun at helt ærlig talt, det er ikke på det sportslige FFK har slitt til nå. Det er på det økonomiske.

Jeg er usikker på om det i det hele tatt sitter én økonom i styret.

Det må i så fall være Umbach Hansen.

For spesielt interesserte kan jeg jo legge ut utkastet til valgtalen - som ble noe lenger, da den faktisk ble fremført

Opprinnelig postet av Valgtale

Hei. Mitt navn er Øystein Holt.

Først vil jeg takke alle de som har oppmuntret meg den siste uken og spurt om jeg er villig til å stille ved et eventuelt benkeforslag. Uten dere, hadde jeg nok ikke stilt, for jeg ønsker ikke å skape noe støy rundt klubben som betyr så mye for meg. Samtidig sitter jeg på et glødende ønske om å bidra, og jeg føler at tiden er inne.

Men la oss spole litt tilbake, hvem er nå egentlig Øystein?

Jeg er født og oppvoskst i Fredrikstad. Jeg er grunnlegger og primus motor bak ffksupporter.net, som for øvrig fyller 9 år om tre dager.

Jeg er straks utdannet siviløkonom ved Norges Handelshøyskole med spesialisering i økonomisk styring og strategi som støtteprofil. I tillegg har jeg en minor i entreprenørskap fra UC Berkeley og er ansatt i BDO som revisor fra høsten av. Jeg kan jo også nevne at masteroppgaven min er en analyse av økonomien i Tippeligaen med fokus på budsjett som styringssystem.

De som kjenner meg, vet at jeg tenker på FFK døgnet rundt. Det er så frustrerende å sitte på utsiden og ikke kunne bidra når klubben i ens hjerte er i ferd med å gå dunken. I september hadde man kontroll. I februar var det fare for konkurs. Den eneste forklaringen vi har fått er at man benyttet feil snittpris. Og det på et tidspunkt hvor 26 av 30 kamper var spilt med over 5000 solgte sesongkort. Med min bakgrunn har jeg vanskelig for å akseptere den forklaringen.

Det tror jeg ikke jeg er alene om. Jeg synes det er så leit når jeg hører folk si at «jeg kjenner meg igjen i spørreundersøkelsen til Fredriksstad Blad». Man har ikke lenger tillit til klubben, man er lei av at klubben man bruker tusenvis av kroner på hvert eneste år blir så dårlig drevet. Denne likegyldigheten kan ikke FFK leve med. Jeg klarer i hvert fall ikke det. Det er jo engasjementet som gjør FFK så unikt!

Og da står man ved et veiskille: Enten må man bidra, eller så må man gi opp.

Jeg velger å bidra.

Vi må aldri glemme at klubben det er oss. Medlemmer, supportere, mannen i gata. Det er det som er klubben. Mitt største ønske er at FFK igjen skal bli en klubb av medlemmene, for medlemmene. Og jeg ønsker å bidra til større åpenhet og bedre kommunikasjon – både innad og utad.

Ja, jeg er ung. Det legger jeg ikke skjul på, men la oss tenke litt over hvordan det er i fotballen. Et godt lag består av en god miks av både unge og rutinerte spillere. Og på fotballbanen heter det at er du god nok, så er du også gammel nok. Dette synes jeg også bør gjelde for et styreverv i FFK.

Samtidig skal dere vite at jeg er veldig ydmyk overfor den utfordringen det er å være styremedlem i FFK. Jeg skal ikke inn i styret for å krige. Jeg kommer ikke med alle løsningene. Men jeg ønsker å bidra til dialog, slik at vi sammen kan gjøre det beste for Fredrikstad Fotballklubb.

De som stemmer på meg kan jeg love et genuint engasjement, økonomisk forståelse, en solid dose sunn fornuft og et ønske om å gjøre det beste for klubben.

Jeg skal kjempe for åpenhet.

Jeg skal kjempe for dere som er medlemmer av verdens beste fotballklubb.

Så Jan, skulle dette gå min vei, får du bare leve med at du ikke lenger er yngste mann i styret.

---------------------------

Undertegnende @ Twitter: http://twitter.com/oeholt
ffksupporter.net @ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340