Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10061

Lagt til: 04 mar 12, 14:36

Opprinnelig postet av Topscorer


Lasse har ikke noe der nede å gjøre så lenge han ikke vil være i klubben. Dette har Lasse selv valgt da han ikke ville skrive ny kontrakt. Værre er det ikke. Slutt å kall dette utfrysning. Dette er kun en konsekvens av egen avgjørelse. Lykke til videre Lasse.

Det er mennesker vi har å gjøre med her, det må da gå an å snakke sammen?

Staw har vært i klubben i åtte sesonger. 2012 ville ha blitt hans niende for klubben. Synes det er veldig trist at han skal få en slik slutt på FFK-karrieren. Forlenge eller ei, Staw er fortsatt under kontrakt med klubben, og burde inkluderes frem til den går ut. Hva gjør vi om Knudsen og Masalin blir skadet på vårparten? Hvorfor skal ikke Staw få lov til å konkurrere på lik linje som de andre?

Dette er nok mer sammensatt enn at Staw bare har nektet å signere ny kontrakt. Det er en for enkel forklaring. Jeg spør i stedet hvorfor har han nektet?

Det er ingen hemmelighet at Staw er blant de best betalte spillerne i klubben - hadde du vært villig å vesentlig ned i lønn om du i utgangspunktet hadde krav på lønna di et halvt år til? I tillegg har vel FFK gitt klart uttrykk for at de ikke ønsker å satse på Staw lenger ved å hente Jon Knudsen. Da skjønner jeg godt at man nøler med å forlenge.

Er nok flere sider av denne saken enn at Staw bare her nektet å forlenge.

---------------------------

Undertegnende @ Twitter: http://twitter.com/oeholt
ffksupporter.net @ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340