Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Kai Roger

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 mar 10
Innlegg: 1166

Lagt til: 28 feb 12, 13:02

Men hvordan er situasjonen i klubben ? Har skjønt at ansatte osv er ansatt i Sport A/S,og at alle penger-sponsorpenger-salg av spillere osv går inn i Sport A/S sitt regnskap.

Hvor gikk de penga som Klubben fikk for eiendommen der gaml Stadion lå? Ble disse penga satt inn i Sport sitt 'hull'?

 

Hvis det stemmer at leieutgifter er ca 1/3 av omsettning,og det er et etterslep på 'ubetalt' leie,skjønner jeg at dette er meget vanskelig.

Kan det være at Kosten sa i høst,at ting ser ut til å løse seg......men så kom Skatt øst,og gikk igjennom alt av billag-regninger osv.....noe som igjen gjorde at vi fikk denne 'bomben'?

 

Er det ikke en løsning å skippe dette Sport A/S...og heller lage en modell der Klubben styrer det meste? Så hvis leien er for høy-kan vi bygge en egen Stadion med ishockey hall,på jordet ved Fr-stad brua? Kan nok få med oss investorer på dette,så kan Værste sitte der med en Stadion som ingen vil ha pga altfor høy leieWink

Med et sånt A/S....må man ha en adm dir+ eks antall ansatte ,noe som i seg selv koster masse i lønn,arb.avgift osv,osv. Har aldri likt disse A/S'ene som plutselig kom,fordi klubbene fikk uhårvelig masse penger etter den første media-avtalen.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f