Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Satch

Juniorspiller
Ble medlem: 10 nov 09
Innlegg: 172

Lagt til: 28 feb 12, 00:15
Endret: 28 feb 12, 00:44
Endret av: Satch

Opprinnelig postet av Asgeir

Opprinnelig postet av Holters

Siden hele denne tragikomedien har vært regissert av Værste, med pålagt munnkurv av alle og enhver, og indirekte skyldes Værste gjennom den håpløse stadionavtalen, så er det vel lite som tyder på at de velger å la klubben gå konkurs. Her lukter det krisemaksimering til det ytterst, for så å fremstå som heltene som reddet klubben. Rene spekulasjoner, men tipper nok at morgendagens nyheter vil bringe at FFK Sport AS lever videre.

Siste del av Asgeir's innlegg :

Det er på tide vi begynner å legge litt press på F-B for å bruke litt god gammaldags grave-journalistikk: Avtalene må på bordet, gjennomanalyseres, holdes opp mot regnskapstall etc etc. Skjevhetene MÅ på bordet og må utjavnes, hvis ikke kommer vi til å prate om nøyaktig samme sak om 3-4 år.

Med det samme forbeholdet om at det er spekulasjon : Om dette stemmer, og eierne av as’et hele tiden har tenkt å ”hangle det videre” så stiller jeg et stort spørsmålstegn ved hele handlemønsteret her.

Man tenker i hvert fall ikke først og fremst på klubben. Da hadde man pent og stille ordnet opp med en emisjon i kulissene ute å lage noe støy i det hele tatt. Her må det i tilfelle være andre motiver ute og går.

Enten har man ikke lengre vilje eller nok penger til å fortsette å betale leie til seg selv, eller så har man på et usedvanlig klønete vis forsøkt å presse på banen enda mer pengesterke aktører. Noe som antagelig var dømt til å mislykkes.

Man får aldri i verden ”ikke-værste-investorer” til å skyte penger inn (i realiteten indirekte i stor grad til værste-eierne) så lenge dagens leieavtale ligger der urørt.

Dette kan dessverre ende med at klubben hangler videre fra hånd til munn, uten mulighet til skikkelig sportslig fokus. Og at vi får en orientering i morgen i hilariske vendinger som er bare tomprat.

Kanskje en konkurs i as’et likevel ikke hadde vært så dumt.

Ganske artig å lese i FB-arkiv fra august og september 2004 om valg av stadion, og skribent-advarsler om at Værste-aktørene hadde helt andre motiver enn klubbens beste. Og avisen selv stemples som for "Værste-vennlig"

Noen som husker hva flere av de større investorene i FFK eiendom gjorde da de ble ”beskyldt” for å ha private økonomiske motiver for å være imot Værste-avtalen?

De ga bort aksjene til klubben for på den måten vise at motivene var renhårige......


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f