Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 27 feb 12, 21:10

Opprinnelig postet av Holters

Siden hele denne tragikomedien har vært regissert av Værste, med pålagt munnkurv av alle og enhver, og indirekte skyldes Værste gjennom den håpløse stadionavtalen, så er det vel lite som tyder på at de velger å la klubben gå konkurs. Her lukter det krisemaksimering til det ytterst, for så å fremstå som heltene som reddet klubben. Rene spekulasjoner, men tipper nok at morgendagens nyheter vil bringe at FFK Sport AS lever videre.

Det skulle vært moro å ha lest gjennom avtalen mellom klubb og AS. Mener at den avtalen skulle ha vært revurdert for et års tid tilbake...

Noen som vet om dette er noe som ligger ute noe sted? Er vel ikke noe hemmelig i den?

Det må jobbes videre med den "skjeve avtalen" mellom Værste og FFK sport AS, for sjøl med den multi-million-redningspakke fra Værste sin side vil den fundamentale skjevheten bestå. Og vi vil kunne komme i en avhengighet overfor Værste som IKKE vil være gunstig for FFK som fotballklubb!

Jeg tror vi supportere får ta litt regi ndg leieavtalen om stadion; det virker ikke som det skjer noenting i den saken av seg sjøl: Værste er vel rett og slett *dritfornøyde* med avtalen, Sport AS kan ikke leve med den, men kan ikke si noe fordi de pålagt munnkurn av Værste, og klubben kommer i skvis.

Det er på tide vi begynner å legge litt press på F-B for å bruke litt god gammaldags grave-journalistikk: Avtalene må på bordet, gjennomanalyseres, holdes opp mot regnskapstall etc etc. Skjevhetene MÅ på bordet og må utjavnes, hvis ikke kommer vi til å prate om nøyaktig samme sak om 3-4 år.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340