Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lars 29

Juniorspiller
Ble medlem: 21 jul 06
Innlegg: 176

Lagt til: 21 feb 12, 11:51
Endret: 21 feb 12, 12:09
Endret av: Lars 29

Når man ikke trodde ting kunne bli værre i og rundt FFK, så kommer denne beskjeden her...

Knut Torbjørn Eggen, hvil i fred... Det finnes ingen trenere i Norge jeg har hatt større respekt for enn deg!. Hva han gjorde for FFK og for Fredrikstad by, vil for alltid bli husket i historien. Han førte klubben fra breddeidretten til eliten på 2 år, holdt oss der siden og ga FFK sin første tittel siden 1984.

Ved siden av sine gode treneregenskaper, så var han et godt og varmt menneske. Snakket med han ved flere anledninger og han viste at han oppriktig brydde deg om oss supportere og om Fredrikstad by. Han ble glad i oss og vi i han.

KTE fikk en trist sorti i klubben, da FFK og mange i byen valgte Morgan Andersen og mange av hans ideer fremfor det som var bestemt når Knut Torbjørn ble ansatt. Han følte at Morgan Andersen ikke var kompetent i sin jobb og tok konsekvensen av det. Og vi så jo hvordan fasiten med Morgan ble. Hadde faktisk et inderlig håp om at Eggen ville vende tilbake til FFK, da jeg følte og føler at han hadde mye ugjort i klubben.

Nå ble det dessverre ikke slik. Gutt 18/19 landslaget ble KTE siste trenergjerning. Han slet med psyken i mange år, var åpen om det og har til tider vært innlagt for det.

Må si at dette var en veldig trist nyhet å få, dette har gått oppriktig inn på meg og jeg vil bruke litt tid på å bearbeide dette.

Hvil i fred Knut Torbjørn Eggen! 

---------------------------

Støtter FFK og Leeds United i medgang og i motgang!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f