Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5513

Lagt til: 20 feb 12, 14:36

Opprinnelig postet av Ellis


Min interesse for FFK ble tent tilbake i 1981!! Jeg har fulgt laget gjennom oppturer og nedturer i alle de årene. Jeg har stått der sammen med 250 andre tilskurere på gamle Fredrikstad stadion og vært der under cupfinalen. Aldri før har jeg følt det samme som jeg føler nå. Ikke engang da vi rykket ned etter tap mot S08! Jeg føler meg lurt av en gjeng inkompetente klubbledere! Etter å ha skapt en falsk trygghet hos supporterne med gode ord kommer nå den store bomben... klubben er nær konkurs og ikke nok med det... man lover at man ikke skal rasere produktet man har og at man allikevel skal forsøke å bygge videre på den talentfulle stallen man har....  "Askar: - Jeg er FFK-spiller" står det på nettsiden til klubben enda! Det blir som et hån mot oss supportere når man paralelt sender SMSer ut om at spilleren er solgt og at jeg for øyeblikket ser en artikkel med "Askar blir Brannspiller" i F-b! Går jeg tilbake til FredrikstadFK sine sider som det refereres til i SMS meldingen finner jeg "Fotballens Hatoppgjør" som største nyhetssak... 

En god supporter tåler dårlige resultater og dårlig økonomi, fortsetter å juble fram laget, samle inn penger og jobbe dugnad MEN man tåler ikke å bli lurt!

Selv om du har gode argumenter synes jeg dette blir litt enkelt. Greit å skille litt snørr og barter her.

Sportslig apparat og administrasjon har ikke hatt kontroll på kostnader og inntekter. Disse rapporterer til daglig leder, som igjen rapporterer til styret i Sport AS(som representerer eierne i Sport AS).

Styret i fotballklubben er ikke ansatt, og har kun innsikt i den kommersielle driften gjennom sitt eierskap i Sport AS.

Jeg tror ikke noen har lurt deg, da dette ikke er en konsekvens av "bevisste" handlinger. Inkompetansen som er vist er ikke ubetydelig. Dette er et resultat av manglende kontroll og lederskap.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f