Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Ebenfalk2

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 feb 04
Innlegg: 2291

Lagt til: 19 feb 12, 22:51

Selvfølgelig vet jeg det. Råttent kne blir jo fulstendig feil å si, selv om det er holters som har sagt det! Ja han har vært skadeutsatt hos FFK. Snarere uheldig. Han har ikke vært så mye skadet andre steder. Vil si at det å hente Matias Andersson var enda være, han er jo mer skada en han spiller. Faktisk. Men selv om Valencia ikke skulle klare å spille så mye for FFK så er det jo sann at om en spiller er skadet så har vi sykelønnsordniger i Norge så klubben blir ikke så hardt rammet av dette. Det som er klart er at Valencia ble kjøpt inn av Tom Nordlie med Høili og Runar Henriksens velsignelse den gangen. Ikke legg det på Jokke og Kosten.

Må si meg jeg blir fortvila av klubbens "supportere", alt er galt holdniga kommer ikke klubben langt med. La de som styrer, styre. Om du er missfornøyd så still opp på generall forsamlinga og si din mening der.

Iom at de velger å selge Amin, så er nok dette ett av grepene klubben er avhengig av å gjøre. Amin er en spiller og spillere er faktisk klubbens verdibeholdning. Jeg er sikker på at de ikke hadde solgt om de er trygge på at ikke andre kan ta hans plass.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f