Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Welhaven

Landslagsspiller

Ble medlem: 09 nov 09
Innlegg: 1697

Lagt til: 19 feb 12, 21:32

Opprinnelig postet av rød og hvit

At dette skyldes udugelighet er hevet over all tvil. Men fotballregnskap er vanskelig er det blitt sagt og det tror jeg på

Derfor er det nok ikke mer enn en eller to som har hatt oversikt  - eller riktigere sagt trodd de har hatt oversikt. De andre som ikke har kompetansen til å forstå et innviklet regnskap er nødt til å sette sin lit til disse.
Det har de gjort og ut fra det agert. Dermed blir de også satt i et meget negativt lys når de de stolte på ikke hadde nødvendig oversikt.

Det eneste er at om regnskapet har vært vanskelig, så burde det gjort utskiftninger for lenge siden. Fungerende daglig leder tidligere var jo Per-Erik Jacobsen, en mann som burde kunne økonomi. Videre er det jo Kosten sine uttalelser om et regnskap som gikk i positiv retning, som djpete også nevnte, som tydeligvis ikke har rot i virkelighet.

Dette pluss andre ting tatt i betraktning, så burde man holdt seg for god til å 1) beholde en jobb man ikke takler 2) uttale seg om ting man ikke har peiling på. Trist affære! Frown

 

---------------------------

Stolt og trofast motgangssupporter, men sier heller ikke nei til medgang..!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f