Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

rød og hvit

A-lagspiller
Ble medlem: 13 sep 07
Innlegg: 354

Lagt til: 18 feb 12, 09:19

Tribunekultur handler ikke om noen vell overivrige unggutter eller kjente sanger for den eldre generasjon.

Dette handler om en jobb som må gjøres og som ikke alle har kunnskap/kompetanse til å gjøre.

For det første det kreves en tydelig ledelse, dette er ikke arenaen hvor halvfulle brølaper skal lede (unge eller gamle).

Det må være en leder som kan bygge opp stemningen - fra de siste 5 minuttene før avspark (med lette oppvarmingsøvelser).

Det må være en leder som vet å lage en regi for showet på tribunen - det er sjanseløst å tro at en skal klare 110% i 90 minutter. Derfor må dette bygges opp og regisseres.

Det må være en ledelse som har en klar plan og en evne til å improvisere

En leder må kunne klare å finne tonen som er sangbar for supporterne - dette er ikke et kor, men en supportergjeng. Allsang/kampsang som blir dratt i gang av en overivrig supporter legges ofte i et alt for høyt toneleie til at det blir mulig å få trykk i sangen.

Har vi en tydelig ledelse er alle ivrige/overivrige unggutter gull verdt - de klarer å lage langt mer trøkk enn en gjennomsnitts supporter.

Utfordrer plankehaugen til å stille med en kampsangleder/leder for supporterne som har faglig tyngde og autoritet til å lede PH feltet.  (Og resten av stadion).

Samtidig med å skaffe en leder for supportergjengen er "utsmykkinga" av stadion viktig. Banner, flagg, lovlig blussing, osv.
En god ramme på dette og en stadion i fest har gjort mye av jobben for de som skal lede supporterne og den gjør det enklere for supportene på andre plasser enn PH å være med.

TAR PLANKEHAUGEN UTFORDRINGEN? I så fall hvem tar ansvaret for at dette blir jobbet med


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f