Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

danan

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 aug 06
Innlegg: 804

Lagt til: 15 feb 12, 20:45

Opprinnelig postet av RG

Jeg leste igjennom hele innlegget ditt danan og jeg undres over flere ting.

Fks hvorfor skal det lages nye sanger i hue og ræva ? se over til England, bytter de sanger der ? NEI !

Glafolk i 20-35 år er folk som er litt eldre enn deg selv tydligvis og har andre fokus en og hoppe og synge.

tror du ikke noe av grunn til den dalende oppmøte har noe med de grupperingene i PH og gjøre (BRH/Supras ?)

Og jeg må med hånda på hjertet si at jeg ikke skjønner en dritt av hva du mener med at flertallet av den "eldre"

aldersgruppen har konsumert for mye alkohol,

alle ser hvem som henger på 1903 og sitter der fra 10 om morgenen, dem er i fåtall !!!

Og til sist, Plankehaugen trenger ikke se til andre supportere for og se hva dem gjør som er så mye bedre,

Grunn til dette er at med dårlig opplevelse i og rundt klubben daler supporterens innsats også ....



Men kjære deg.. Kan du være så grei å fortelle meg hva som er grunnene til at Plankehaugen og entusiasmen rundt klubben i byen her har blitt som den har blitt? Jeg prøvde meg med mine anntagelser, men jeg tar ifølge deg fullstendig feil i alt som er, så jeg er fryktlig spent på hva du mener?

3-4 sanger på ett år vil jeg ikke si at er å lage sanger i "huet å ræva", visst det blir for mye å huske på for deg så lurer jeg på om det kan være et snev av alzheimer ute å går her. I England lages det også sanger hvert år, de står ikke å synger de samme sangene nå som de laget den dagen klubben ble grunnlagt. Drar du på kamp på f.eks Stamford Bridge, Anfield, Emirates, Old Trafford osv så vil du naturligvis ikke høre så mye synging fordi de stakkars supporterne på grasrota har blitt jaget vekk med sinnsyke billettpriser og sikkerhetsregler ut av en annen verden, men nedover i systemene finner du ivrige supportere som lager flere nye sanger hvert år. Det er slik vi utvikler og fornyer oss forstår du, ved å skape nye ting og gjøre ting som ikke er blitt gjort tidligere, det er dette som gjør det interessant og får folk til å holde interessen oppe.

Jeg er 21år så jeg faller fint innenfor kategorien for de mellom 20-35 år, sånn til informasjon. Visst du leser hva jeg skriver så handler det ikke bare om å få med folk som liker å hoppe og synge. Jeg savner folk som vil være en del av mangoldet og har et ønske om å bidra til at vi blir mange rødhvite supportere skulder ved skulder både på bortebane og hjemmebane, folk som slippe hemningene løs og lar seg rive med på synging og morsomheter. Jeg etterlyser spesielt folk i alderen 20-35år.

Nei jeg har null tro på at en liten gjeng unge ildsjeler med hjertet for tribunekultur og stemning har vært med på å ødelegge det store antallet vi en gang var. Disse unge ildsjelene er de som holder den lille gnisten og håpet oppe på supporterfeltet borte som hjemme. De gjør alt hva anngår tifo, organisering på tribunen, forsangeransvar, trommebruk, sang og stemning. De er genuint opptatt av supporterkultur og kjemper knallhardt for å prøve å få med folk til å bidra på tribunen. Uten disse hadde den lille stemningen på stadion som fortsatt eksisterer vært en saga blott. *

Problemet er at de som sitter å drikker utenfor Cafe1903 fra kl. 10 om morgenen er de mannen i gata forbinder med selve Plankehaugen. Både i byen og blant motstanderenes supportere er det akkurat dette ryktet vi slitet med nå. At vi er en gjeng med arbeidsløse drankere med en skrue eller to løse i topplokket.


" Siterer RG: Og til sist, Plankehaugen trenger ikke se til andre supportere for og se hva dem gjør som er så mye bedre, Grunn til dette er at med dårlig opplevelse i og rundt klubben daler supporterens innsats også ...."

Her skjønner jeg egentlig ikke hva du helt fabbler om. Jeg mener hvertfall det er åpenlyst at vi må se hva andre grupper som har vært på samme nivå som oss har gjort for å bli bedre.



---------------------------

Det ordner seg alltid for snille gutter!

Supras Fredrikstad, loud and proud since 11.09.09.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f