Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lars 29

Juniorspiller
Ble medlem: 21 jul 06
Innlegg: 176

Lagt til: 15 feb 12, 15:11


Må si at jeg er rimelig overrasket over hvor dårlig ståa er i  Fredrikstad Fotballklubb. At det er så dårlig stilt at det nå reelt varsles om fare for konkurs er for meg en gåte. Klubben har faktisk  pr februar 2012 ikke råd til å ansette en assistent trener. Hvordan er det mulig?

At det lenge har vært blodrøde tall er allment kjent, men trodde virkelig at Svein & co hadde fått ryddet unna de verste likene i skapene etter Morgan og R. Henriksen tiden og at man kunne begynne å se fremover. Det er ihvertfall det Svein med flere selv har signalisert tidligere. Klubben har også kvittet seg med dyre lønnsposter fra 2008 - 2009, FFK har fortsatt en veldig ( kanskje ikke fortjent )stor oppslutning rundt hjemmekampene ( den 5 største i tippeligaen om jeg ikke husker feil ) og har et ganske høyt budsjett ( reelt eller ei.) Allikevel klarer man å styre klubben så til de grader mot kanten av stupet.

Hva skyldes dette? har FFK mye høyere utgiftsposter enn andre klubber? er det regningen til Værste?, mangel på sponsorer?

Min oppfatning av det hele er at Fredrikstad Fotballklubb styres av mye innkompetanse, som det også har vært igjennom historien ( ser bort i fra Svein J som har gjort en bra og viktig jobb i klubben og kan fotball etter sin tid i NFF) Men hva har mange andre gjort som er bra for klubben? Man har hatt mennesker ansatt i posisjoner med høye lønninger selv, som har brukt penger som "fulle sjøfolk" og man har også bevisst  drevet med "snusk" rundt lønninger til spillere. Resultatet ser man ved at flere personer er formelt siktet. ( selv om man ennå ikke er dømt ). Kan komme flere lik ut av skapet, Barsom, Johansson med flere. Klubben er dratt ned i søla og merkenavnet FFK, som folk flest i Norge hadde et positivt forhold til, er blant annet på gunn av disse menneskene ( med flere ) ikke lenger hva det var. Hvor er positiviteten rundt klubben vår nå, gleden i Plankehaugen, hvor mange reiser på borteturer?   

Klubben kan alltids håpe på at Terje Høili, vår snille onkel kommer på banen igjen og redder klubben. Men hvorfor skulle han det? Klubben "solgte" seg til Værste og Brynhildsen, som ikke akkurat er Høilis bestevenn. Den eneste grunnen til at Høili kan komme på banen er hans kjærlighet og forhistorie i klubben. Jeg tror ikke han vil se på at klubben i hans hjerte går til grunne. Og jeg tror også at Fredrikstad sin befolkning/kommunen ved kronerulling/lån etc vil redde klubben.

Men fortjener egentlig klubben og deres inkompetente ledere det..NEI...Men sier hjertet mitt noe annet...JA

Hadde jeg hatt et dårlig hjerte, så burde jeg aldri begynt å holde med denne klubben med deres inkompetente j......ledere.

Men mitt hjerte vil "dessverre" alltid banke for denne klubben

 

 

---------------------------

Støtter FFK og Leeds United i medgang og i motgang!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f