Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

sarpen

Juniorspiller
Ble medlem: 20 nov 07
Innlegg: 136

Lagt til: 30 jan 12, 20:12

Opprinnelig postet av Topscorer

Hvis FFk har gjort en feil så beklager jeg det sterkt, men NFF ville ikke behandle saken spesielt. De dro kun en generell vending av temaet, og det betyr at saken umulig er spesielt alvorlig. Muligens så er dette på nytt et Cato Haug brøl uten mye substans.

Hadde denne saken vært av en viss størrelse og alvorlighet ville NFF utalt seg på en annen måte. Storm i vannglass spør du meg.

 

Beklager, men dette viser at du overhodet ikke har satt deg inn i saken. Skal gjøre et enkelt forsøk på å forklare deg.

S08 sendt inn en forespørsel til forbundet om hvordan klubbene skal forholde seg iforhold til "Strømsborg" overgangen. NFF uttalte at dersom saken slik S08 fremla den, hadde motparten (efefkå) handlet feil. NFF vil ikke gjøre mer ut av dette før det foreligger skriftlig klage fra S08. S08 har derimot ingen intensjon om å ta denne saken videre, men er fornøyd med å få medhold i sitt syn.

Merkelig nok var det etpar arrogante tryner i efefkå som mente vi var dusten i saken. Kan være vondt å se seg selv i speilet noen ganger.

Kall det gjerne "storm i et vannglass", jeg vil kalle nok et ekspempel på en UDUGELIG klubbledelse. Vi venter i spenning på neste krumspring fra efefkå. Lykke til..................Wink


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f