Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Fjedjik

Landslagsspiller

Ble medlem: 09 apr 03
Innlegg: 890

Lagt til: 16 des 11, 00:38

Opprinnelig postet av Holters

Først og fremst må jeg bare si at hele denne saken virkelig plager meg. Jeg er direkte flau på klubbens vegne, og kunne ønske at man - Svein - la seg helt flate i media og var enda mer ydmyke. Det finnes ikke ord for hvor lei jeg er av inkompetent ledelse. Styringen av FFK i årene 2004-2009 fremstår som en parodi på seg.

Resten av innlegget fjernet for å gjøre siteringa kortere

Jeg kan ikke se at FFK ved Svein Johannessen skulle legge seg flate. Dagens styre har ikke inngått avtalen, og det nytter ikke å legge seg flat på andres vegne. Inkompetent ledelse har det vært i mange perioder i FFK, men vi som medlemmer har vært med på å velge de. 

Saken er under etterforskning og etterforskningen, en eventuell rettsak og deretter dommen vil gi svaret på hva som har skjedd. Pr i dag foreligger det naturlig nok ingen tiltale.  Det snakkes mye om at de fire personene som foreløpig er siktet er de som sitter med ansvaret. Det er meget usannsynlig at avtalen kan erklæres falsk. Det som faktisk er spørsmålet er om pengeoverføringen skulle vært trukket skatt av, og innrapportert som lønn. For klubbens del ville det da innebert en kostnadsøkning på arbeidsgiveravgift . Vi skal huske på at regnskapet er revidert og godkjent av autoriserte revisorer. Så vidt meg bekjent foreligger det ingen note fra revisorer om at det skulle vært trukket skatt av dette. Deretter er regnskapene også godkjent av årsmøtene. 

---------------------------

Show me the boys in red and white, then I can tell you about the art of football


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f