Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 15 des 11, 12:06

Først og fremst må jeg bare si at hele denne saken virkelig plager meg. Jeg er direkte flau på klubbens vegne, og kunne ønske at man - Svein - la seg helt flate i media og var enda mer ydmyke. Det finnes ikke ord for hvor lei jeg er av inkompetent ledelse. Styringen av FFK i årene 2004-2009 fremstår som en parodi på seg.

Når det er sagt, selv om jeg har mine tvil, så kan det jo være at FFK juridisk sett har sitt på det tørre. I media har det tidligere kommet frem at klubben hvert eneste år har mottatt scoutingrapporter fra Estland. Det er ikke ulovlig å inngå dårlige avtaler, og det kan være vanskelig å bevise at det ikke er en scoutingavtale når FFK faktisk har mottatt rapporter. Det blir spennende å se hvordan politiet skal argumentere for og bevise at disse rapportene er helt verdiløse.

Moralsk sett har klubben likevel gjort alt galt og fremgangsmåten er direkte forkastelig. For selv om det skulle vise seg at FFK juridisk sett har sitt på det tørre, så er det likevel ingen tvil om at dette er skjult lønn. Pengene endte jo til syvende og sist opp på Piirojas konto.

Nå håper jeg - nok en gang - at klubben en gang for alle tar et fullstendig oppgjør med alt fanteri som ligger i klubbveggene. Aristokraten i fotballnorge kan ikke leve med et slik vanstyre. Nå må alt ryddes opp i, og ting som ikke er i lyset, bør likevel belyses og ryddes ut av veiien av FFKs nåværende ledelse en gang for alle.

Det er i hvert fall mitt ønske som supporter.

For jeg orker ikke flere slik hendelser.

---------------------------

Undertegnende @ Twitter: http://twitter.com/oeholt
ffksupporter.net @ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f