Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Arte et labore

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 22 nov 11, 11:52
Endret: 22 nov 11, 11:58
Endret av: Arte et labore

Av med moderatorhatten:

Helt ærlig, så hadde det vært gledelig om noen som ikke tippet 2-1 i nesten alle kampene vant for en gangs skyld. Som jeg har sagt i de andre sesongene, det har jo ingenting med å være flink til å tippe å gjøre dette. Alle vet at det ofte blir 2-1 som resultat i kampene og at det ofte er hjemmelaget som vinner dette. Om man da setter opp 2-1 til hjemmelaget til alle lagene i en runde, så er det jo selvsagt store sjanser for at det blir noen topoengere, selv om de siste rundene ikke har hatt så mange av dette resultatet.

I halvparten av kampene omtrent, så har du jo 2-1 nedover hele runden, mens de andre rundene har et par 1-2, og resten 2-1. Dette er sannsynlighetsberegning, ikke å faktisk ta for seg hver kamp og tippe utfallet. Jeg er sikker på at hvis noen før sesongen hadde satt absolutt alle kamper til 2-1 til hjemmelaget, så hadde vedkommende vært blant de fem beste, kanskje også vunnet. Hvor er moroa i det? Det blir litt som å vinne tolv rette i tipping og har tippet hjemmeseier på alle kampene og får utbetalt 0 kroner ettersom det finnes tusenvis av riktige kuponger.

Jeg er faktisk usikker på om det er noen premie lengre, vet ikke om pjolter fikk noen premie i fjor? Hvis premien er for bra, så vil vel mange gjøre akkurat dette, sette mye 2-1 og dermed vinne. Det finnes fair play i fotballen, kanskje vi burde innføre det her inne også? ;)

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f