Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

rød og hvit

A-lagspiller
Ble medlem: 13 sep 07
Innlegg: 354

Lagt til: 17 nov 11, 23:20

Opprinnelig postet av Anne

 

Når det gjelder at den ansatte er pliktig til og betale skatten sin selv så er vel det frosåvidt riktig, men det klubben her har gjort er å fordekke en svart lønn, og i norge mener jeg det er ulovelig å bruke sort arbeid. Så det er nok klubben som får en økonomisk smell, mens kanskej enkelt personer må stå til ansvar retslig.

I en normal bedrift er det ofte styreformann som har det fulle ansvaret.

Dette er, om jeg har forstått regelverket riktig, litt for enekelt.
Om dette er blitt betalt inn til en organisasjon med organisasjonsummer er dette ikke å betrakte som lønn - om den organisasjonen betaler det vidre til Raio sin konto i Estland skal det ikke betales skatt til Norge, men Estland.

Det skal betales skatt til Norge når pengene blir ført tilbake til Norge fra en konto i Estland. Om pengene hadde blitt i Estland er det så lang jeg har forstått en "ikke sak" for norske myndigheter.

Om jeg har forstått dette riktig så er dette ikke nødvendigvis en sak hvor det er snakk om sort arbeid, men hvilket land det evt. skal skattes til.

Om det er ført penger inn i landet har Raio et problem. Kan hende jeg er på jordet, men har jobbe med en sak hvor denne løsningen ble akseptert av skattemyndigheter.

 

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f