Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Arte et labore

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 16 nov 11, 03:40

Opprinnelig postet av keiko99
jeg skjønner hvorfor, men avskjed vet du hehe

Du vil ha Jan Tore Ophaug spille for å ta avskjed med han, men vil ha Borges på benken? Er jo hans avskjedskamp på hjemmebane også må vite, og jeg tror vi alle er enig om hvem som har bidratt mest og blir mest savnet.

Håper Borges starter og gjør en kjempekamp og får stående applaus. Såpass fortjener han etter ryddig tjeneste i FFK. Hørte ikke et pip fra han om klubbytte det året der nede og bidro godt med sine scoringer til at vi rykket opp igjen. Var ærlig og ryddig nok til å si i fra tidlig at han ikke forlenget kontrakten, slik at verken han, klubb eller supportere måtte hele sesongen spekulere i hva som ville skje. Nå visste vi alle at han forsvant og alle kunne konsentrere seg om andre ting, selv om det kanskje har preget han mer denne sesongen enn han selv ønsker.

Lurer på om denne kampen er ideell å ta knekken på forbannelsen over skjerfet mitt. Har vel hatt det med på 5-6 kamper nå og det har aldri blitt seier. Etter kampen i Telenor Arena så ble det lagt igjen når jeg var på kamp.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340