Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 06 nov 11, 13:34

Opprinnelig postet av keiko99

hvordan vant molde serien ?  jo p.g.a. hjelp fra investorene..

ser ikke det som noe galt og fri ril dem og jeg skjønner ikke hvorfor du sier at FFK ikke har planer om og stå på egene ben

Er et kjøpt gull like mye verdt som det du har jobba og slitt for i årevis? Er det like artig å vinne seriegull med et innkjøpt lag som et lag bestående av lokale spillere? Er det like artig å vinne kamper når du vet at du alltid har et par pengekællær å takke? Og at støtten fra dem i prinsippet når som helst kan bortfalle?

Det er vel ikke like artig å kjøpe seg til suksess når du vet at den suksessen, og evnen til å finne suksess, avhenger av en person med penger? 

En klubb som mottar svære pengesummer for å få suksess vil over tid svekkes som klubb, fordi alt kommer seilende på ei fjøl, og hard idrettsklubbs-utvikling kommer i bakleksa. Når så pengene er borte står en ribba tilbake: En har masse dyre kontrakter, ingen evne til å finne inntekter på egen hånd, og ingen idé om hva man skal gjøre for å kompensere.

Nei, takke meg til sarpemodellen!

Skal vi få penger fra rikfolket må det bli på klubbens premisser fra A til Å. Alt annet vil over tid undergrave klubben. Ingenting er viktigere enn klubben. Ikke engang jakten på sukess!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f