Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Stjernengutt

Landslagsspiller
Ble medlem: 31 aug 05
Innlegg: 826

Lagt til: 05 nov 11, 21:16
Endret: 05 nov 11, 21:16
Endret av: Stjernengutt

Opprinnelig postet av Asgeir

Opprinnelig postet av scheien

syns det er synd å se at de sier de har tillit til aune og samtidig at det er en ny trener som blir linket til oss. håper enten at dette ikke er sant, eller at aune har fått beskjed om at noe er på gang.

hvis han kommer hit, så håper jeg han er klar over at han har en stor jobb foran seg. og at han ikke får mye frihet til spillerkjøp pga økonomien vår. håper han skjønner at vi må satse som vi har gjort i år. prøve å finne gull i billige spillere. men det regner jeg med at klubben sier klart ifra.

Jeg må si jeg ikke helt skjønner folk her inne, gett.

FFK har stått på konkursens rand i lang tid. Svein har tatt styring over det sportslige, og har samarbeida godt med "konkursbobestyrer" for å komme på fote igjen. Men fremdeles skylder man mange millioner. Vi har blitt kvitt dyre kontrakter på spillere og trenere, og har fått en flott gjeng med unge, men urutinerte spillere.

Vi har mista to klare første-ellever-spillere i løpet av sesongen, og Borges har ikke fungert på langt nær så godt som vi har forventa. Piiroja har vært en kanonspiller for FFK, også denne sesongen; jeg har bare sett en kamp han ble regelmessig slått i hodedueller. Gamboa var god offensivt, og var nok en mye viktigere brikke i stallen enn vi trodde. Det er først i de siste kampene at vi har en høyre-side som begynner å fungere igjen med Landgren.

En stor del av nøkkelspillerene våre er under 20 år gamle, og de varierer fra ganske dårlig til helt fantastisk.

Så viser det seg at vi sannsynligvis holder oss i divisjonen, om enn etter en fryktelig svak periode, først og fremst fordi vi er langt bedre enn begge laga under streken. Og jeg gjentar; til tross for fryktelig svak økonomi, svært urutinert stall, og utskifting av nøkkelspillere i sesongen, holder vi oss høyst sannsynlig i divisjonen.

Så til treneren. For det første er han 110% klubb-lojal. For det andre har han en fornuftig lønn. TFA forlater ikke skuta bare fordi det går dårlig. Han kjenner FFKs fotballkultur, og er svært godt likt av spillerene (jeg ser bare hva som skjer når vi scorer). For det tredje driver han ikke med den drittslenginga og sytinga som mange andre trenere gjør. Han har fokus på egne prestasjoner, og er ydmyk overfor oppgaven.

Til tross for alt over, som jo svært mange vil være enige med meg i, så driver nå folk å prater om at en annen trener ville ha hatt mye større effekt enn TFA.

Jeg har bare følgende å si til hylekoret:

  • Klubbstyret gjennom Svein bestemmer hvem som skal trene FFK uansett hva folk sier om saken, så det er faktisk ikke noen vits i å klage
  • Og bare for å få det inn med teskje: Vi har ikke penger til noen nysignering av trener nå, aller minst en profilert en! Vi tillater heller ikke at rikmenn kommer og lover gull og grønne skoger, for vi må beholde styringa på det sportslige. VI HAR IKKE RÅD! Har vi ikke lært av å bruke penger vi ikke har? Hvor dårlig hukommelse har folk egentlig?
  • Det å påstå at en annen trener ville ha gitt helt andre resultater er i beste fall usikkert, i verste fall rent destruktivt, bare egna til å spre usikkerhet og negative vibrasjoner. Fotball er en komplisert sport hvor svært mange faktorer påvirker både spillet og resultatene, og de som mener at gode resultater kommer "lett" med en god trener har ikke peiling på fotball! Se på RBK!
  • FFK som fotballklubb kommer ALDRI til å lykkes så lenge det alltid står et hylekor klart for å hive seg over alt negativt som skjer. For det eneste jeg er sikker på ndg FFKs framtid er: Det kommer til å gå opp og ned! All erfaring viser det! Og det er hvordan vi takler motgang som avgjør hvordan vi lykkes i framtida, og IKKE hvordan vi takler medgang!

Ahhhh, det var godt å få det ut....

DA kan jeg konsentrere meg om å glede meg til kampen mot Start imorra!

 

Tidenes innlegg her inne. Stiller meg 110% bak detta.

gratulerer med fortsatt tippeligaspill FFK og TFA. Håper dere står sammen til neste års tippeliga.

---------------------------

1. Stjernen
2. FFK
3. Färjestad
4. ManU


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f