Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4682

Lagt til: 05 nov 11, 11:30

Opprinnelig postet av Asgeir

Jeg har bare følgende å si til hylekoret:

  • Klubbstyret gjennom Svein bestemmer hvem som skal trene FFK uansett hva folk sier om saken, så det er faktisk ikke noen vits i å klage
  • Og bare for å få det inn med teskje: Vi har ikke penger til noen nysignering av trener nå, aller minst en profilert en! Vi tillater heller ikke at rikmenn kommer og lover gull og grønne skoger, for vi må beholde styringa på det sportslige. VI HAR IKKE RÅD! Har vi ikke lært av å bruke penger vi ikke har? Hvor dårlig hukommelse har folk egentlig?
  • Det å påstå at en annen trener ville ha gitt helt andre resultater er i beste fall usikkert, i verste fall rent destruktivt, bare egna til å spre usikkerhet og negative vibrasjoner. Fotball er en komplisert sport hvor svært mange faktorer påvirker både spillet og resultatene, og de som mener at gode resultater kommer "lett" med en god trener har ikke peiling på fotball! Se på RBK!
  • FFK som fotballklubb kommer ALDRI til å lykkes så lenge det alltid står et hylekor klart for å hive seg over alt negativt som skjer. For det eneste jeg er sikker på ndg FFKs framtid er: Det kommer til å gå opp og ned! All erfaring viser det! Og det er hvordan vi takler motgang som avgjør hvordan vi lykkes i framtida, og IKKE hvordan vi takler medgang!

 

Jeg slutter meg helhjertet til dette. Jeg er luta lei av at folk som ikke har mer peiling enn en hvilken som helst VG-journalist skal drive og forlange trenerbytte hver gang laget har en dårlig periode. Vi har faktisk ganske nylig satset masse penger på å hente en renommert trener for å snu en vanskelig trend (ja, faktisk for å ta over jobben til Aune). Det gikk rett i adeccodassen og vi satt igjen med dårlig stemning og en stor regning.

Det er i det hele tatt et negativt aspekt med fotballen som sådan, det at et hylekor av fans i ytterste konsekvens kan ha makt til å kaste en trener. Historien viser at det er ilke sannsynlig at trenerskifter ikke fører til framgang, som at de gjør det.

Asgeirs innlegg burde vært vist på storskjermen på stadion i pausa og kællen selv burde få komme på banen for å få blomster og applaus.

---------------------------

"Football eh? Bloody hell!"

- Sir Alex Ferguson


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f