Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

foyn

A-lagspiller
Ble medlem: 20 sep 07
Innlegg: 424

Lagt til: 02 nov 11, 22:14

Opprinnelig postet av Erikk


J

Se på Strømsgodset som har et ungt lag som blir bedre og bedre, jeg mener at vi har et større potensiale enn dem siden vi har bedre publikumsoppmøte og en ny flott stadion.

Vil faktisk stikke frem hodet og si at godset har nådd taket for hvor gode de kan bli med den satsingen de driver med nå..

Resultatmessig så har de en 12 plass for to år siden etterfulgt av to sjuende plasser de siste to årene.. Deila blir hyllet i alle aviser, men spillemessig har de hatt tilbakegang i år. De har kjørt en - etter forholdene - flott modell med lånespillere fra city, norske leiespillere og et par norske veteraner..

Nå er Berget borte; de beste city-spillerne er på vei tilbake, ungdommen begynner å få primadonnenykker og veteranene er på hell.. Så vidt jeg kan se så leter de etter nye spillere fortsatt på restesalg og det er et lykkehjul..

Motsatsen er f.eks brann som har rotet sinnsykt de siste årene, men det er kroner/investorer nok til ¨å hente inn ojo, gustavhino og austin.. Det alene holder til en ok serieplassering og cupfinale..

FFK var i grøfta og har kjørt et fint løp (men han havner tross alt på 14 plass...) men det er utopi å tro at dagens modell skal rase oppover tabellen.. Man henter inn spillere fra andre hylle (noen grunnet skader, noen grunnet spilletid og diverse grunner) og for hver horn blir det en myrie og keene..

Horn og Hussain har så vidt jeg vet et år igjen av kontrakten ?  Blir veldig overrasket hvis de forlenger, og ikke allerede nå sonderer terrenget mtp en av de store i norge eller utlandet.. Da er det å starte over på nytt igjen for ffk..

Penga rår..


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340