Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4688

Lagt til: 27 okt 11, 15:40
Endret: 27 okt 11, 15:42
Endret av: Tøfflus

Og hvem f*** tror du er interessert i å ta over jobben for tre fordømte måneder, og så si takk for seg uten en heftig sluttpakke? En ny kortsiktig kriseløsning kan, som godt beskrevet av Welhaven, utmerket godt ende med en reprise av 2009. Dessuten, det gjenstår fire kamper av sesongen og den mest avgjørende av dem spilles om ni dager. I løpet av ni dager skal man altså finne en mann som:

  • Er en bedre trener enn TFA
  • Er ledig på markedet eller interessert i å bytte jobb, uten garanti for å få fortsette neste sesong!
  • Godtar en lønn FFK kan tilby

Dette skal man altså gjøre, uten noen som helst garanti for resultatet. Tror man virkelig spillerne våre er så mye bedre enn Starts at en ny trener garanterer at vi vinner den kampen? Eller at Aune er en så svak trener at vi er garantert å tape nevnte kamp dersom vi ikke bytter ham ut?

Nei, det som er den beste løsningen på kort sikt, det er at vi som kaller oss supportere prøver å spre optimisme nå, på kort (og da mener jeg kort) sikt. Det verste som kan skje er at spillerne kommer ut på stadion den 5. november og blir møtt av et publikum som ikke har tro på dem, og som begynner å uffe seg ved første støttepasning.

Etter Start-kampen er det flere uker til neste kamp. Da er det rom for både utskiftninger og hoderulling. Dog har jeg vondt for å se hvordan det skal kunne endre noe dersom vi på det tidspunktet ligger bak Start på tabellen.

 PS: Ser nå at Kanogvetalt skrev det samme som meg, på kortere tid og med færre ord.

---------------------------

"Football eh? Bloody hell!"

- Sir Alex Ferguson


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340