Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Welhaven

Landslagsspiller

Ble medlem: 09 nov 09
Innlegg: 1697

Lagt til: 27 okt 11, 14:21

Opprinnelig postet av niggle

 Så du mener klubben bare skal sitte apatiske på sidelinjen og se på at klubben går ned i dassen, uten å forsøke noe? Det finnes mellomting mellom å fortsette med Aune og ansette Cirkus Merano med kompani til 20 millioner.. 

Hvis det er noen som ikke skal ha store dommer i form av lønn, som er bedre enn Aune og som ikke krever ekstra bonuser i tillegg til ordinær lønn som skyter ut av taket - hvorfor er han ikke ansatt ennå? Hørtes jo helt glimrende ut.

Såklart finnes det en mellomting, men Aune har fått tillit og har tillit. Derfor regner jeg ikke med at styret sitter med x antall navn på en blokk som kan ta over for Aune - og derfor vet man jo ingenting om lønn, man har ikke tid til å forhandle en god kontrakt nettopp pga tidspresset, og man har ikke sjans til å se for seg hvordan denne mannen vil fungere når sesongen først er ferdig. Og hva da hvis denne såkalte redningsmannen ikke klarer det? Jo - Nordlie i reprise.

Og det får være nok fokus på trener uten at de elleve man blir nevnt også. Greit AUNE har ansvar, men hallo - det har spillerne også. Tror ikke de blir konvertert til the ultimate winning team bare fordi man ansetter en eller annen som drar dette i land. Er man ikke gode nok, så er man ikke gode nok. Aune har kanskje ikke gjort noen god jobb i år, men det har ikke spillerne heller.

---------------------------

Stolt og trofast motgangssupporter, men sier heller ikke nei til medgang..!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340