Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Ramp

Juniorspiller

Ble medlem: 18 sep 07
Innlegg: 161

Lagt til: 27 okt 11, 00:46

Opprinnelig postet av Arte et labore

Det ble nevnt av andre lengre opp i tråden at timinuttersprotestene ble lagt merke til. Jeg spurte da hvem, men har ikke fått noen svar. Så jeg spør igjen: Hvem er det som har gitt inntrykk av at disse protestene igjennom sesongen har hatt noe som helst gjennomslag? For om denne formen for protest ikke får gjennomslagskraft (noe jeg ikke tror den gjør), så får man finne andre løsninger, for saken det kjempes for er jo god.

Tilbakemeldingene fra NSA, som jevnlig har møter med representanter fra NTF og NFF, er at aksjonene har blitt lagt merke til "langt oppe i systemet", så kan du tolke det som du vil.

Opprinnelig postet av Morgaine


Det tragiske er at PH og Supras har bestemt seg for en boikott uten å diskutere det med det vanlige medlem. Dette er noen få "kloke" hoders verk. Jeg reiser fra jobben i Særp ca kl1515 på mandag. Hvis noen vil sitte på har jeg plass til 3. Send PM. Laget trenger alle sine supportere NÅ!

Supras trenger ikke akkurat å svare for andre. Når det gjelder PH er Styret i henhold til vedtektene besluttende organ, og kan følgelig ta avgjørelser uten at det må tas opp med medlemmene.

Opprinnelig postet av MillwallAway


Gleder meg til å se de ekte supporterne i Oslo på mandag!

Haha. Herlig. Hva en "ekte" supporter er tror jeg vi kan debattere til verdens ende, uten at folk ville komme til enighet.

---------------------------

Supras Fredrikstad

-Millions are paid for pair of feet
Football became the Wall Street
Mot den moderne fotballen!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f