Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

morteno

Juniorspiller
Ble medlem: 21 nov 06
Innlegg: 81

Lagt til: 22 okt 11, 18:13

Når jeg ser over tid som i Adecco ifjor og nå i TL så tror jeg ikke Aune er rett mann for FFK som hovedtrener. han er er meget dyktig assistent men ikke hovedtrener. 

Klubben må jo ha inn en ny assistent neste år, da amundsen skal bytte rolle i klubben. Derfor tror jeg det hadde vært en godt tidspunkt på og anskaffet en dyktig trener fra Sverige/danmark. 

Kvalitetene på TL er lav meget lav. Eneste lagene som har gode trenere som virkelig forlanger litt av sine spillere er Molde,RBK, Stabæk og til dels Ålesund. 2 av de er svensker, og de andre 2 har en mere Engelsk  tilnærmelse på det.

Nytter ikke være en jojo klubb mellom TL og Adecco. For å ha kontinuitet så må også laget prestere over tid slik at de ikke rykker ned. Men pr idag underpresterer laget, de virker umotiverte og Aune virker tafatt. Virker ikke som om han klarer å få tent gutta og få de til og prestere. 

Så av flere grunner tror jeg ett bytte hadde vært fornuftig. Mjelde hadde vært en god trener i FFK, men han har start tatt. AAbrekk passer ikke inn. 

nei se utenfor landegrensene og se om vi kan få tak i en dyktig trener. gjerne fra Championship. 

---------------------------

Stå på guttæne


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340