Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Ståle

Juniorspiller
Ble medlem: 26 okt 10
Innlegg: 87

Lagt til: 20 okt 11, 13:30
Endret: 20 okt 11, 14:12
Endret av: Ståle

Jeg synes faktisk at det er bra med temperatur på forumet, det som jeg stadig blir paff av er den holdningen om at andre skal holde kjeft uten at man egentlig kommer med noe bedre svar eller sier seg uening. Det virker som om noen helst vil at det kun skal komme innlegg på forumet om at alt er bra. George Bush tankegangen om at enten er du med oss eller så er du mot oss synes jeg har gått ut på dato for mer enn 1000 år siden. Verden er ikke lenger sort og hvit.

 Det jeg mener er at FFK skuta ikke har noen tydelig kaptein eller klar kurs. Dette må det gjøres noe med før vi igjen mister publikumsstøtte og raser ned i divisjoner. Jeg synes det blir feil å sitte på gjerdet og niholde på forklaringen om at vi ikke har råd til en dritt. Mener du (Tøflus) at ikke noe må gjøres? Ikke noe må forandres? Siden du tar opp temaet Keiko, så synes jeg det var galt at han aldri fikk en skikkelig mulighet til å trene laget. Hvis han var for hard mot enkelte spillere er det noe ledelsen kunne ha slått ned på og krevd en slutt på. Hadde han ikke fulgt norsk arbeidsmiljø lovgivning kunne han ha blitt sparket vederlagsfritt uten å måtte kjøpe han ut av kontrakten for 2 mill(?) Jeg er ikke kategorisk på noe som helst, men mener at vi må lete etter bedre løsninger i alle ledd. Kanskje kunne Aune fått med noen i teamet som er proffe på det med å få mennesker til å yte bedre.

 Vet jeg konkret hva som må gjøres? Nei, hadde det vært så enkelt hadde det vært gjort for lengst. Å mangle penger er noe som gjør en organisasjon passiv og handlingslammet. Tror jeg at tiden er inne for forandring i den sportslige ledelsen?: Ja, det tror jeg. Må Aune sparkes for enhver pris? Nei, det tror jeg ikke, mange klubber prøver med andre trenermodeller . Kanskje hadde Aune sin filosofi fungert bedre hvis han fikk med seg noen andre personligheter i trenerkabalen. Men å ikke forandre på noe som helst i den sportslige ledelsen tror jeg er å bestille Adeccomedlemsskap.

Og skulle det dukke opp noen ekstra penger og en annerkjent  trener skulle bli ledig på markedet: Ja da er tiden inne for å prøve noe nytt. Å være trener for en klubb bør ikke være en stilling man har til oppnådd pensjonsalder. Funker det ikke, så funker det ikke.

 

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f