Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4682

Lagt til: 20 okt 11, 11:10

Opprinnelig postet av Ståle

Synes ikke du at engasjementet har forsvunnet litt de siste 2 sesongene på stadion? Hvorfor har det det? Aune skal selvsagt ikke få skylda for det alene, han er lojal og gjør jobben sin etter beste evne og skal ha honnør for det.

Den stemningsmessige nedturen startet allerede i sølvsesongen - mens Grönhagen fortsatt var trener. For eksempel gikk lufta helt ut av borteturene. Når var sist vi hadde flere hundre mann på en bortetur lenger unna enn Oslo på en vanlig seriekamp? Det blir litt søkt å gi Aune skylda for det. Han har ikke ansvar for noe annet enn lagets prestasjoner, og muggen stemning har vi hatt på stadion siden før den sportslige nedturen startet.

Du synes det burde være takhøyde ja ... er det ikke det? Nekter klubben deg å slenge dritt til Aune fra tribunen om du har lyst? Nekter administratorene på dette forumet deg å være negativ? Nei. At du blir motsagt når du synser i vei om hva du tror foregår på treningsfeltet må du da tåle uten å snakke om at du "ikke får ytre deg".

Når det gjelder det saklige poenget, altså om Tom Freddy Aune er rett mann, da vil jeg rett og slett spørre deg - har du noe mer konkret enn "noe må gjøres"? Noen forslag til en annen trener? Du vil vel ikke at klubben skal sprenge budsjettpolitikken for å hente tilbake Keiko? Vi har ikke råd til en etablert topptrener, så dersom man vil bytte ut TFA må man finne en erstatter på samme hylle - og hva er da vitsen?

---------------------------

"Football eh? Bloody hell!"

- Sir Alex Ferguson


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f