Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

General Gardener

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 18 okt 11, 22:34

Problemet er at FFK ikke har vært flinke nok til å hjelpe de lokale klubbene med talentutviklingsarbeidet, samtidig som de selv har kommet for sent på banen. Altfor mange spiller fotball opp til 12-årsalderen før de får enkelte treninger i uka i ledelse av kompetente trenere.

Tarik trente som unggutt i en god treningsgruppe med en dyktig leder. Det er helt essensielt for at man skal kunne utvikle gode basisferdigheter med ball.

Ser ut som om FFK begynner å bli flinkere, men de har en lang vei å gå. I 95-99% av tilfellene vil toget ha gått for lenge siden når FFK begynner å hente spillere inn i sitt system. De må kurse trenere i klubbene slik at spillerne får utbytte av de første treningsårene, og så må de hente spillere til sitt system mye tidligere.

(Generelt for talentutviklingen i Norge mener jeg også at det fokuseres altfor mye på lagresultater fremfor spillerutvikling. Et enormt fokus på tabeller og rivalisering i veldig tidlig alder, fører jo til at trenere velger å fokusere på fysiske og taktiske egenskaper fremfor tekniske. I barne- og ungdomsårene må resultatfokuset byttes ut med fokus på spillerutvikling og tekniske detaljer!!!)

---------------------------

http://www.twitter.com/banksy8


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340