Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 17 okt 11, 13:11
Endret: 17 okt 11, 13:28
Endret av: Holters

Opprinnelig postet av foyn

Opprinnelig postet av thorsen

Suverent!

nå blir det ramaskrik fra foyn og resten av smurfelandslaget!

Nå var reglene såpass klare og firkantede at det ikke ga grunn for flytting av kamp. Jeg argumenterte med at man kunne bruke skjønn; alternativt på sikt å endre regelverket, men det var en relativt dårlig sak..

Det du ikke skjønte den gang, og heller ikke skjønner nå, er at NFF kan ikke bare vilkårlig benytte skjønn. De må følge regelverket. At det fortsatt er så vanskelig for deg å forstå er direkte fascinerende.

Opprinnelig postet av foyn

Nå var reglene såpass klare og firkantede at det ikke ga grunn for flytting av kamp. Jeg argumenterte (...) alternativt på sikt å endre regelverket, men det var en relativt dårlig sak..

Nei, det gjorde du aldri. Du innså ikke at reglene var så klare som de var; FFK oppfylte kriteriene, Sarpsborg gjorde det ikke.

I det store og det hele var det en tåpelig diskusjon fra din side, der du forfektet at NFF skulle overse regelverket og heller bare benytte skjønn, noe som er helt totalt urealistisk og aldri ville ha fungert i praksis.

Hadde du derimot innsett hvordan regelverket var, og argumentert ut ifra et prinsipielt ståsted om at reglene muligens burde revurderes, så hadde kanskje noen giddet å hørt på deg.

I stedet ble det bare svada fra ende til annen med argumenter som at "hadde Sarpsborg vært en storklubb, så hadde NFF gjort anerledes - bare se hvordan de fordelaktig behandler FFK", mens i realiteten fikk all involverte parter nøyaktig den behandlingen regelverket tilsa.

La oss friske opp hukommelsen din:

"Patetisk som vanlig fra NFF og FFK kan fortsette å inkludere NFF på julekortlista.."

"hvis alta hadde hatt to spillere fra jomfruøyene - hadde de fått flyttet en kamp ? I don't think so.."

"i å etterfølge et regelverk 100 % også der hvor det er mulig å utøve skjønn"

Herlig lesning av noe du over kaller en "prinsipiell" diskusjon når det i bunn og grunn var uvitenhet og manglende regelforståelse som var bakgrunnen for utbruddet ditt.

PS! Du finner selv regeltolkning fra Eirik W. Sandsten (seksjonsleder, juridisk seksjon, NFF) i den tråden. I motsetningen til deg, så forholder jeg meg til fakta, og tok kontakt med overnevnte...

---------------------------

@ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter
@ Facebook: http://www.facebook.com/ffksupporter


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f