Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

becks723

Juniorspiller
Ble medlem: 26 sep 05
Innlegg: 145

Lagt til: 16 okt 11, 10:18

Opprinnelig postet av Fredrik Reiten @ Facebook

For å oppklare litt rundt "boikotten" av Vålerenga-kampen. Det er bare å innse det at med et så latterlig tidspunkt hadde vi KANSKJE klart å fylle halvannen buss. Dere som påstår at vi nå ødelegger ved å la klanen få overtaket: Tror dere virkelig de 60 ekstra hadde lagd nok liv til å overdøve klanen? Når vi i tillegg vet at Supras heller ikke hadde tatt turen?

Som styremedlem Reiten forteller, så hadde Plankehaugen ikke klart å fylle opp mer enn halvannen buss til Oslo.

Har det egentlig vært noen fler på en eneste bortekamp i år? (hvis man ser bort ifra Sarpsborg kampen) Hvis man skal bevise at man virkelig vil at fotball skal spilles i helgen - regner jeg med at en av de resterende bortekampene (som spilles i helgen) blir en "satsningskamp", slik at man virkelig ser at det blir bedre stemning og liv i helgene.

Jeg personlig kommer til å dra inn til Oslo denne mandagen for å støtte laget i mitt hjerte, og jeg håper virkelig at mange andre gjør det også! Jeg tror faktisk at vi kommer til å bli mange på Ullevaal Stadion denne dagen, kanskje den borte kampen med mest liv på tribunen (hvis man igjen ser bort i fra 08-kampen), og hvem taper på det? Kun Plankehaugen og Supras, ingen andre!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f