Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5517

Lagt til: 14 okt 11, 08:49

Opprinnelig postet av olav3232

 

Ja vell, kanskje du syns det er en musefis at Supras OG Plankehaugen måtte droppe det som var planlagt som årets tur, hver sin mening.
Kanskje hver boikott ikke er så mye verdt. Men når man til nå i år har hatt 3 boikotter som jeg kommer på i farta (inkludert denne) .
Av henholdsvis Fredrikstad, Lillestrøm og Rosenborg.
Da synes jeg det virkelig begynner å ligne på noe, da kan du ta musefisen din og slippe den et annet sted, for når tre reltativt store supporterklubber boikotter kamper, da begynner det å merkes.

Og ja, laget mister støtten de sier er så viktig, men da burde vell også det få folk til å få opp øya, hvis vi skal komme oss på kamp og gi de støtten de trenger, så må vi også ha kamper dager som man får gått på kamp uten å droppe jobb og skole.
Klubbene burde derfor komme med en klar melding til NFF og NTF om at de også er lei av hverdagskamper.

Tilskuersvikten i Norge mener jeg har mange grunner, blant annet disse.
1. Prisene på billetter stiger, nivået på prisene har steget altfor mye de siste årene, folk har rett og slett nesten ikke råd lenger.

2. Fotballen i Norge er rett og slett ræva, nivået er vanligvis ikke noe å skryte av.

3. For godt TV tilbud, når man kan sitte i go'stolen hjemme med en kald pils, sammenlignet med å sitte på et plastsete i dårlig vær på stadion blir valget lett for mange.
 

Selv følger jeg FFK og tippeligaen ganske tett. Har ikke fått med meg at det har vært noen boikott tidligere.

Når det gjelder teorien din om tilskuersvikt har jeg følgende kommentar:

1. Prisene har da ikke steget mye siden publikumstallene var på topp(2009), om noe?

2. Nivået har vel heller ikke falt nevneverdig siden 2009. Går vi lenger tilbake var det mange kamper tidlig og sent på sesongen som var preget av dårlige baner. Tippeligaen er på ingen måte verdens beste liga, men det er vår liga.

3. Dette er vel heller ikke nevneverdig endret de siste årene.

4. Det som virkelig betyr noe er hvordan de klubbene som normalt trekker publikum hevder seg. Tromsø og Molde er små byer, og har begrenset publikums potensiale. Hadde RBK, VIF, Viking, Brann ligget i toppen, og Aafk, Start og FFK på plassene bak, hadde nok dette sett annerledes ut.

Det er helt klart at TV avtalen har gitt mer penger enn kvalitet på kort sikt. Men, skal vi heve nivået på tippeligaen vil det også koste penger. Hvis inntektene på billetter og TV avtalen skal gå ned, hvor skal da pengene komme fra?

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f