Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Ghost of Sparta

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 23 sep 11, 18:33

Opprinnelig postet av Goran Karlsen


Jeg er redd og magen er i ulage. Jeg frykter 08 nå til mandag. Jeg hadde den samme frykten i fjor. TFA har vist meg nå i snart 3 år at han ikke fikser jobben. For jeg er hellig overbevist om at stallen holder mål. Siden vi ikke har noen penger, som i fjor, kan vi jo kanskje gjøre noen grep allerede nå. Disse grepene ble også gjort i fjor.

 Noe som er hysjet ned overalt av en eller annen grunn er at Trond Amundsen tok over coachinga fra benken på tampen i fjor. TFA ble satt til side, og vips så ordnet  vi kvalikkplass og ny tippeligakontrakt. Dette tror jeg ALDRI har blitt tatt opp i pressen eller så mye her på debattforumet. Kan dette være løsningen på ny??? Jeg støtter i så fall et slikt forslag, og det vil ikke koste en krone.

Er det noen som vet hvorfor dette skjedde i fjor, og hvorfor ikke dette kommer ut??

Absolutt, hvorfor dette har blitt lagt lokk på aner jeg ikke, kan hende Rafn Sr kan skinne et lys på saken ? (jeg vet at du leser forumet, Jan), ihvertfall kommentere at du ikke kan kommentere...

Jeg frykter også S08 til mandan, syns faktisk det er vi som har mest å tape i den kampen.....

---------------------------

"Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight? They never mention that part to us, do they?"
- George Carlin


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f