Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Ghost of Sparta

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jan 06
Innlegg: 4914

Lagt til: 23 sep 11, 18:25

Opprinnelig postet av Kai Roger

 

Spørsmålet er om det er lurt å hente spillere som helt klart er ute av form,og trenger 2-3 måneder før de er i matchform.

 

Grunnen er helt sikkert økonomi,og det har jeg full forståelse for. Håper at noen i Fredrikstad kan lage et investerings selskap,lik det de har laget i Trondheim,slik at vi står sterkere på spillerfronten neste år.

Jammen da er vi jo tilbake der vi var under Eggen, dvs handle inn dårlige spillere kun for å handle. Da hadde det vært bedre å spart de pengene, enn å kaste de bort på dårlige, utlendinger, vi er jo dårligere nå enn før vi handlet... Ny trener nå tror jeg er for sent, ev at Amundsen tar over hovedansvaret, så kan Aune gå tilbake til å blande saft...

Sist FFK fikk panikk, gjorde de helt rett ved å hente inn Nordlie. De kunne da ikke vite at spillerene var en gjeng udugelige slasker som hadde vendt seg til den bedagelige treninga under Aune.... Vi var kun kun en seier fra å berge plassen i 09. Den eneste feilen som jeg kan se FFK-styret gjorde var at de ventet for lenge... Hadde Nordlie kommet tidligere hadde vi spillt tippeliga i 2010 også...

---------------------------

"Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight? They never mention that part to us, do they?"
- George Carlin


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f