Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5513

Lagt til: 23 sep 11, 10:05

Opprinnelig postet av Marensius

Jeg må bare blåse liv i denne tråden igjen, jeg kan fortsatt ikke forstå at folk mener Aune er rett mann, jeg har sikkert gjenntatt meg selv 100 ganger siden dag 1 Aune tok over..... Han har da ikke gjort noe bra for FFK... Ja han fikk masse skryt for å si at han var villig til å gå ned i lønn for å trene FFK, men han fikk lurt til seg en 3 års kontrakt som sikkert koster FFK masse penger for å bryte....

Og nok engang gikk han ut i avisen og beklaget tapet mot Brann, for endte gang..... helt håpløst...  Jeg håper noen av dere som mener Aune er rett mann kan forklare de utrolig taktiske genistrekene han gjorde mot Brann, med å starte med Hussein på benken, ha x-antall spillere på feil plass på banen, sette inn Hussein i det 77 minutt, la Tarik fortsette på ving etter at Brann score, sette inn en midtbanespiller på beck plass og la Askar som ikke hadde bidratt med noe bli flyttet opp. Sette Horn opp på spissplass.... utrolig bra alt sammen!!!!! 

I tillegg har han utsagnet i avisen nå hvor han sier at Sarpsborg må vinne kampen på mandag og at presset er hos dem, det er da like viktig for oss å vinne.

FFK MÅ også vinne, hvis ikke er veien til nedrykk utrolig kort.... 

Hva skal til for å bli kvitt denne treneren??? Jeg bare lurer........

 

 

Vurderingen din av Brann kampen for stå for din egen regning, som f.eks at ikke Askar bidro med noe.

Mener du klubben skal gi Aune sparken nå, og hente en ny trener? Har du fulgt med i det hele tatt? Har du noen ide om hva det vil koste? Hvor skal pengene komme fra?

Hva er galt med å beklage ett tap? Hva skal han si? 

Vi har den yngste og mest urutinerte stallen i tippeligaen, så tabellplasseringen burde ikke være noen overraskelse for noen. Og ja, vi kommer til å tape for Sarp, men nei vi rykker ikke ned.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f