Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 20 sep 11, 18:40
Endret: 20 sep 11, 18:48
Endret av: Holters

Det hadde vært spennende å prøve Jabbie og Hussain sammen, men dette er ikke kampen å prøve i. Begge har sin svakhet i tempo og dekker litt for lite rom, og jeg foretrekker å ha Jabbie på banen.

Vi har bare tatt 4 poeng med Hussain fra start i motsetning til f.eks. Jabbies statistikk (20 poeng). I tillegg synes jeg Ramberg var god sist mot Molde. Vi har uten tvil tatt flest poeng med Jabbie/Ramberg sentralt på midtbanen.

Dure gjorde en habil innsats, men Martinsen og Horn er stopperparet per dags i mine øyne. Hadde ikke Tarik vært suspendert sist, så er jeg rimelig sikker på at Askar hadde bekledd backen og Martinsen hadde tatt stopperplassen. I denne kampen møter de også en meget duell- og hodesterk Kim Ojo.

Når det er sagt, så er begge to fotballspillere etter mitt hjerte. Spesielt Hussain. Han besitter kvaliteter som jeg elsker i offensiv midtbanespiller: Fantastisk blikk, enormt god pasningsfot, og er ofte involvert i mål og målgivende.

Men i denne kampen bør vi faktisk toppe laget fremfor å satse på fremtiden, og jeg mener den lagoppstillingen jeg skrev er vår beste per i dag.

---------------------------

@ Twitter: http://twitter.com/ffksupporter
@ Facebook: http://www.facebook.com/ffksupporter


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f