Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Arte et labore

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 17 sep 11, 22:09
Endret: 17 sep 11, 22:12
Endret av: Arte et labore

Opprinnelig postet av tomroar
Vi bygger vel ikke en grunn mur, vi har vel satt opp et helt nytt hus !  Setter man opp et nytt hus bør det være noe bedre enn det gamle !

Tror du FFK er ferdig med fornyelsesprosessen? Nei, klubben har så vidt startet å bygge. Arbeidet vil nok aldri bli ferdig, men vi vil nok se resultatene først om et par år. Strømsgodset og Ronny Deila gjorde noe lignende for et par år siden, og de bygger ennå.

Strategien til FFK er vel å hente inn unge spillere, la de utvikle seg og selge enkelte videre til større klubber. Det er ikke slik at man skal selge alle spillerne så fort man har muligheten. I år har vi solgt Gamboa og kunne ha solgt Borges. Om klubben selger en til to slike spillere hvert år, så svekker ikke det laget så lenge vi får inn spillere som kan utfylle oppgavene.

Vi har blitt så uendelig mye bedre på innkjøp av spillere nå enn før. Om ikke best i Tippeligaen, så ligger vi i hver fall i toppen der et eller annet sted. Jocke har gjort en enorm jobb der og feilprosenten hans er latterlig lav.

Du er for tålmodighet og kontinuitet, mens skal likevel ha Eggen inn på korttidskontrakt? Eggen gjorde da ikke en så veldig god jobb sist han var her. Åttendeplassen i serien var vel maks, og da hadde han hånden godt ned i pengesekken til Høili og kunne hente etablerte spillere.Tviler på om Eggen hadde fått til så veldig mye mer med de rammebetingelsene Aune har. Hvor mange talenter fikk spilletid under Eggen? Husk at det var Drillo som dro Tarik opp på A-laget blant annet.

Husk også at Aune ikke er ferdig utlært som trener. Han utvikler seg videre han også.

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340