Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

General Gardener

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 30 aug 11, 23:12

Enig i deler av det du skriver, Asgeir, men jeg er uenig i at dette primært skjer når vi tar ledelsen. Nå er det et par av de siste kampene jeg ikke har fått sett, men tendensen i hele år (spesielt på hjemmebane) syns jeg har vært at vi har gått ut knallhardt de første ti, men at det etter dette har dabbet av.

Slik jeg ser det, kan vi fokusere på følgende to ting.

1) Vi må jobbe med å opprettholde den aggressiviteten vi til tider denne sesongen har vist de første ti minuttene. Det kan ikke være slik at dersom pangstarten ikke resulterer i mål, skal man stå og klø seg i huet og tenke "hva nå?".

2) Vi må trene på å mestre flere kampbilder. Variasjonen i spillet må bli større, all den tid vi per dags dato som lag ikke er gode nok til å føre kamper på den måte vi vil. Personlig syns jeg vi, som du sier, er best når vi kan presse høyt og få gunstige ballbrudd, men realiteten er at vi ikke klarer det gjennom 90 minutter. Da må vi bli bedre mot etablert forsvar.

Jeg savner en midtstopper som klarer å avansere med ball og en hurtig bakromsspiss. Etter min mening er nettopp savnet av en bakromsspiss mye av årsaken til problemene våre i år. Kan levende forestille meg den kreative midtbanen Hussain/Landgren som kan tre gjennom en hurtig spiss i bakrom.

---------------------------

http://www.twitter.com/banksy8


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f