Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 30 aug 11, 11:35

Opprinnelig postet av Plankekæll

God plan.

Full aggressivitet gjennom 90 minutter. Høyt press og 180 i gjennomsnittspuls kampen igjen på alle spillerne. Det er jo bare å score 2-0 når man har 1-0, ikke noe problem. Deretter er det jo "bare" å score til 3-0 etter vi har fått 2-0. Sånn kan vi holde på.

Jeg fatter ikke at ikke FFK gjør slik i hver kamp, da vinner vi 6-0 i hver kamp og vinner serien lett. 

Eller misforsto jeg nå? YellFoot in mouth

Hehe, du prøvde ikke engang.

Mitt poeng er at vi forsøker å spille taktisk klokt, og så blir det taktisk dumt. Hver gang. Eller nesten hver gang. Da kan man ikke lenger snakke om "taktisk klok" lenger.

Du og jeg vet at "problemet", hvis man kan kalle det å tape fotballkamper for "problem", ikke sitter i føttene, bena, lungene eller hjertet; problemet sitter inni huet!

Ingen skal få meg til å tro at safta i bena til FFK-guttane har gått ut når første omgang er over og vi leder 1-0! Så kom ikke å si at det jeg beskriver logisk sett inkluderer 180 i puls hele kampen og seier 6-0.

Det aller mest grunnleggende forslaget mitt er: Nå har vi forsøkt å spille taktisk klokt. Det funker ikke. Så vi kan egentlig gjøre hva som helst annet, og det vil i utgangspunktet ikke fungere noe dårligere.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f