Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 12 aug 11, 15:50

Opprinnelig postet av GoFFK

Etter å ha kjøpt billett på billettservice og dessuten hjulpet en kollega å bestille syns jeg nesten det er et under at over 3000 har klart å få til dette. Systemet er jo så komplisert at selv datakyndige sliter med depresjon og fortvilelse under bestillingen. Når man så endelig får en mail om at billetten er kjøpt følger det ikke med noen link som forteller hvor man kan skrive ut denne. 

Dette opplegget er rett og slett håpløst. Har snakket med flere som ikke har fått det til. Til slutt kom det til å med spørsmål om "Hvorfor ønsker du denne billetten?". Sjeldent jeg lar meg irritere så ille over dataknoting, men dette innbyr ikke akkurat mye folk til stadion.

Har jeg en dårlig dag, eller er flere enig med meg?

Enig. En ektremt lite brukervennlig og unødvendig komplisert måte å kjøpe billett på. Veldig mange trinn man må gjennom med dårlige forklaringer, så regner med det er mange som faller ut av det.

Ellers er det ingen overraskelse at interessen er ganske laber. Det svinger ikke ordentlig av cupen i Norge lenger utenom de første rundene i bygdenorge, mens den store interessen rundt de store lagene først slår til i semifinalen og selve finalen. Kvartfinalene pleier å ha ganske dårlig oppslutning de senere årene.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f