Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5517

Lagt til: 02 aug 11, 09:30

Det tar lang tid før FFK  er en klubb med realistiske medalje ambisjoner. Først må Stadion og annen gjeld nedbetales. Når dette er på plass kan man operere med budsjetter som "nærmer seg de store", selv vi ikke har potensiale til å måle oss med Rosenborg, Brann og VIF når det gjelder publikums inntekter. Selvfølgelig kan man ta medalje som "liten" også, men det skjer kun unntaksvis.

 

I mellomtiden handler det om å være smarte på spillermarkedet. Vi har hatt suksess med å hente unge ambisiøse spillere og så solgt noen av disse videre(Wallace og Gamboa). Det at vi selger Gamboa nå er et viktig signal til andre unge fremadstormende spillere som vurderer FFK som arbeidsgiver. Dette er rett og slett med på å gjøre oss mer attraktive for unge spillere som har ambisjoner om å nå lenger enn Tippeligaen. Spillere som ønsker å bli "for gode for FFK" kan vi ha god nytte av mens de er her, samt at det kan gi etterlengtede inntekter.

 

Om Gamboa er solgt for ca 5 mill etter ett år så er det en meget god forretning. Investeringen er da mer en firedoblet. I tillegg har han vært en glimrende bidragsyter.

FFK fikk et høyt bud på Borges fra VIF rett før forrige vindu stengte. Det var for kort tid til å hente en erstatter. Rett og slett useriøst av VIF å komme med dette budet på det tidspunktet. Dessuten har Borges uttalt at om han skal til en annen TL klubb så er kun Rosenborg aktuelle. Overgangen til VIF ville altså uansett ikke blitt noe av om FFK hadde ønsket det.

Mange ristet uforstående på hodet da RBK betalte 8 mill for en dansk midtstopper som aldri hadde vært på landslaget. Den reaksjonen sier noe om prisnivået.

Hvilke spillere er det som har gledet oss mest denne sesongen? Er det dyre kjøp fra Champagne tiden eller er det unge gutter som har vært langt billigere, og som har ambisjoner om noe mer?

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f