Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

TgfkaFFK

Landslagsspiller

Ble medlem: 29 apr 03
Innlegg: 1105

Lagt til: 24 aug 04, 18:34
FB har vært utrolig ufine og sleipe i hele Høili, saken.

1. De har antakeligvis fått med seg at Høili, som de fleste andre, ikke var helt fornøyd med Harry og at stadion-prosjektet på Værste kan være litt økonomisk tvilsomt.

2. De har snakka med Harry og hørt at han og Høili ikke har snakka sammen i det siste.

3. De intervjuer Høili og får det til å se ut som et personangrep på Harry og sterk kritikk av klubben. Høili påpekte egentlig bare fakta, men vinklinga får det til å se ut som om at Høili hater Harry er grinete fordi han ikke får "vilja" si ang. stadion på holmen. Ekstra viktig å klistre greiene over hele forsiden!

4. De intervjuer en sår Harry som forklarer at han skulle ha snakka med Høili før helga og at han er svært "skuffet" over Høili.

5. Nils-arne-sønnen tar jo, som sin far, avstand fra pengemakta og skriver et åpent brev og forsvarer harry og sine egne handlinger! FB gir det stor plass og journalistene smiler fornøyd etter at de ha klart å kvitte seg med pro-FFK-stemplet. Det er godt for små lokalavisjournalister med litt action!

6. Så drar de fram godbiten sin: De skriver en svært kritisk sak om økonomien til Værste. Dette er jo vært kjent lenge at det er et gjeldstynga fortak med dårlige inntekter og stagnasjon.

Flott F-B! Dere har klart å stille alle parten opp mot hverandre over selvfølgeligheter: Harry har gjort slett jobb i vinter, Værste-folka har penger å tjene på at stadion kommer der, Høili er lite hypp på å indirekte sponse Brynhildsen & Co. Det er alt!

Jeg håper at FFK og Høili får kjølt seg ned litt og skjønner dette de også. FFK trenger Høili, og Høili har et hjerte for FFK.

Møkkajournalister! Slett arbeid og spekulativ journalistikk. Dere jobber i en liten drittavis som vanligvis skriver om dyre reker og skater`e og sånn. Ikkl lat som om dere er klare for "60 minutes"!

---------------------------

Røsk barten av Arve og poler globusen til Ståle me`n!!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340