Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kjell-H

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 jun 09
Innlegg: 1677

Lagt til: 20 jul 11, 22:21

Opprinnelig postet av Rey

Opprinnelig postet av RG

Legg butikken på stadion, ser det funker utmerket hos flere andre jeg har vært hos i andre land,

 

De hadde den jo i stupetårnet ved gangbrua. Det er likegodt som på stadion i og med at på den tiden så måtte de aller fleste over gangbrua for å komme på kamp. Likevel gikk det elendig. De har også prøvd å selge supporterutstyr utenfor stadion, men det har de også sluttet med, mest sannsynlig fordi salget ble for dårlig.

Jeg tror faktisk at markedet er mettet når det gjelder FFK effekter. Ihvertfall så mettet at det ikke vil lønne seg med noen stor satsing på området. Greit at Aristokraten gikk med bra overskudd mens det lå på torget, men det var på en tid hvor det var stor oppgang i interessen og nesten ingen hadde noe særlig med FFK effekter fra før av.

Ok.Da forstår jeg hvorfor ene butikken er stengt. Men er det da ikke en ide å hel satse litt mer på nettbutikk med en god del mer utvalg som de kan ta opp på bestilling istedet for å måtte sitte på et stort lager de ikke får solgt?De kan vell ikke tape så mye på å selge over nett? Om jeg så må vente over 1mnd for en genser jeg har bestillt på nette for den må bestilles så gjør jeg jo gladlig detSmile Forstår du hva jeg mener? Hehe.

---------------------------

You'll Never Walk Alone
Jeg har lese og skrive vansker.Derfor vil det være endel skrive feil på ting jeg skriver.Sorry


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f