Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5991

Lagt til: 19 jul 11, 01:38

Opprinnelig postet av General Gardener

Olsen er helt håpløs, Tøfflus. Skal nesten alltid dra frem egne situasjoner så han kan få ment noe annet enn alle andre. Utrolig irriterende.

Vil bare huske å gi skryt til Tom Henning Øvrebø. I dag er det mange situasjoner som både er vanskelige å avgjøre, og som var potensielt avgjørende for resultatet, og etter min mening løser han det på en glimrende måte og har rett i så å si alle de viktige situasjonene. Bra!

Du har helt rett ang Frode Olsen. En dramaqueen som mener at Brann muligens skulle hatt to (!!?) straffer, først ved Staw/Mjelde, og deretter når Horn blir truffet i hånden av en rakett fra 1 meter. Norges mest slitsomme kommentator er han også. Fysjom!!

Tom H. Øvrebø klarte seg helt greit. Jeg liker ikke mannen. Han har en litt for arrogant fremtoning etter min smak, men samma det. Han gjør en stor brøler, og det er å godkjenne 2-2 målet etter å ha konferert med Diego Guastavino!!!! Selvsagt vil uruguayaneren si at scoringen var korrekt (noe den også var). Øvrebø så ikke noe ureglementert forut for scoringen, og da skal han bare blåse mål. Ser man ikke noe ureglementert skal man heller ikke blåse noe frispark. Håpløst av dommeren. Som sagt, scoringen var korrekt. Men det skal ikke være slik at spillerne dømmer kampen.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340