Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Arte et labore

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 19 jul 11, 00:22
Endret: 19 jul 11, 00:23
Endret av: Arte et labore

Terningkast seks til både Borges og Hussain i dag, og faktisk terningskast fem til meg selv.

Fikk brodern på besøk og sjenket opp to calvados ved kampstart. To raske mål. Ventet et stykke ut i andreomgang før neste gikk i glasset og to minutter senere stod det 3-2. Bare for å sjekke om det faktisk var calvadosen som var årsaken skjenket jeg oppi glass nummer fire, og tror du ikke det gikk to nye minutter igjen før det fjerde målet kom.

Flaska er nå godt bevoktet i påvente av neste kamp!

Sikkert et par situasjoner Øvrebø kan blåse på i kampen, men i grunn veldig greit å se en dommer som ikke skal stykke opp kampen også. Har hatt flere av dem i år hvor tempoet blir dratt ned til det kjedelige på grunn av  at dommeren skal blåse på aboslutt alle forseelser han ser.

Utrolig viktig med seier, og Skullerud kunne jo ikke truffet bedre da han spurte ut i løse luften om det ikke var i kveld Celso Borges skulle innfri forventningene. Det gjorde han, selv om jeg syns Hussain var mye bedre i banespiller.

Ramberg overrasket ved et par anledninger, men har blir litt enten eller. Er ikke noe defensivt anker, og heller ikke noe offensiv kraft. Han blir litt av begge deler. Helt grei som back-up, men om vi får Hussain til å bidra offensivt som i dag, og Jabbie som defensiv kriger, så virker Ramberg litt overflødig. Ikke minst med tanke på svensken som kommer nå.

Rett og slett herlig å se Hussain slå lissepasninger igjennom forsvaret til Brann gang på gang på gang på gang. Han mottar ballen og automatisk prøver å finne pasningsalternativer fremover på banen. Sånt må man bare like!

Det perfekte punktum ville vært satt om Tarik hadde scoret på det flotte angrepet på slutten, men etter skuffelsen på 2-2, så er 4-2 et fantastisk resultat å ta med seg inn i natten. Heldigvis fri i morgen!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340