Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Knuty

Landslagsspiller

Ble medlem: 28 mar 05
Innlegg: 2289

Lagt til: 24 jun 11, 10:52
Endret: 24 jun 11, 11:00
Endret av: Knuty

Synes ikke det er noe grunn til å ta helt av for dette - dette er en vurdering klubben gjør på bedre grunnlag enn oss supportere. Det gjelder både rent sportslig, og ikke minst økonomisk.

Raio er en god spiller - og langt på vei en klubblegende i nyere tid. Sånn sett er det selvsagt trist å la han gå. En fantastisk duellspiller, som gir 100%.  Strålende ryddegutt på defensiv dødball. Scorer litt mål - selv om det er ganske langt mellom scoringene i det siste.

Når det er sagt, han har sine opplagte svakheter også. Først og fremst er han svært uryddig i stilen, lager en del klønete frispark og farlige situasjoner. Viser klare svakheter mot mer tekniske motstandere som holder ballen langs bakken. Jeg unner ingen jobben å spille stopper ved Raios side. Han er heller ikke mye til ballspiller, oppspillene hans er ofte måk og mæl uten en skikkelig plan. BIdrar på ingen måte til ballbesittende oppbygningsspill.

Raio må nok erstattes likevel. Bak Horn//Martinsen er det pt. relativt tynt. Som Holters korrekt påpeker - midtstoppere er ikke det vanskeligste å erstatte. Her har klubben god tid til å gjøre et godt valg.

PS - Angående folkets spiller. Å vurdere Raio her blir helt feil. Folkets spiller bør (i alle falli mine øyne) være en ung, uferdig spiller for fremtiden.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340