Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Welhaven

Landslagsspiller

Ble medlem: 09 nov 09
Innlegg: 1697

Lagt til: 22 jun 11, 20:29

Opprinnelig postet av Lars 29

Ingen tvil om at FFK med det spillermateriellet laget fortsatt hadde etter nedrykket, underpresterte store deler av fjorårssesongen. Laget spilte svakt, planløst og slet mot de fleste lagene som på papiret var mye dårligere enn FFK. Hvordan man da vrir og vender på det så er det en trener sitt ansvar å få det beste ut av laget. Aune var en reserveløsning og den billigste løsningen, da klubben dummet seg ut ved å hente Tom Nordlie og at økonomien gjorde det umulig å hente en bedre trener.

Etter å underprestert hele seongen og faktisk blitt nmr.3 i Adecco, løftet laget seg mot Løv-Ham og hadde to kjempekamper mot Hønefoss som endte med opprykk. Laget og klubben har så ridd på medgangsbølgen etter opprykket, i treningskampene i vinter,  det at man fikk kjøpt Tarik tilbake, betalt litt gjeld og ikke minst fått en bra start på sesongen. Nå butter det, laget spiller planløst etter å ha hatt flyt i starten, så får vi se hva som bor i Aune og trenerapparatet og hvilke grep som gjøres.

Hvem som var nær ved å kvitte seg med Aune? Er ingen hemmelighet det.Styret i Fredrikstad Fotballklubb. Sponsorer og andre hadde allerede begynt å murre og styret med styreleder var ikke fornøyd med jobben som var gjort uansett hvor mye Stein Johannesen gikk ut i media og "bedyret" Aune sin støtte som alle styreledere må. TFA hadde ikke vært trener i FFK om ikke laget hadde rykket opp, så enkelt er det. Det er fakta,

Det spillematerialet vi hadde? Fikk du med deg hvor mange spillere vi mistet når nedrykket var et faktum eller? Enig i at det var mye halvveis spill i Adeccoen, men å kalle det underprestering er å gå for langt. Når man har ALL den turbulensen utenom det som skjer på fotballbanen, altså bytting av styre, ledere, trenere, dårlig økonomi OSV, så vil jeg ikke kalle det en underprestering. Det var et umenneskelig press og folket forventet nærmest at FFK skulle rykke opp.

Styret i Fredrikstad FK når han akkurat hadde fått fornyet tillit? Og meg bekjent er det første gang han har fått beskjeden at "nå er du hovedtrener, ingen midlertidig løsning.". Så Kosten sier at han hadde tro på Aune. VI fikk inn TA og Aune gikk til og med ned i lønn, for å hente han inn. Allikevel sier du at det er _fakta_ at han hadde mistet jobben sin? Ville nok skapt MYE mindre rot og tull i en allerede skakkjørt klubb med en så tidlig utbytting. Håper du har en solid styreposisjon siden du kan konstantere så lett hva som er fakta og ikke.

Opprinnelig postet av Lars 29

Formsvingninger har alle spillere. Ramberg har slitt de siste kampene, men hva har Mads Hansen 27 år, Askar (26/27 år ), Tarik ( 23 år) prestert i det siste? Ingenting. Raio, Horn, Thommasen har heller ikke prestert. Det som gjør meg forbannet, er den ensidige kritikken Ramberg får her inne. Andre spillere som underpresterer og spiller dårlig, får ikke i nærheten av den kritikken Ramberg får.

Ramberg var sammen med Horn, FFK,s klart beste spiller de første 5 kampene. Hvor mye kredit fikk han for det? Nærmest null. Det eneste hylekoret klarer er å gi kritikk. Når man så anbefaler en lokal spiller som er glad i klubben og som har vært på rundens lag i tippeligaen år om å legge opp, da sier det sitt om mange her inne.

Ville Ramberg gjort en forskjell? Mot et lag som Odd med sin midtbane, så tror jeg faktisk det. Tror Hussein og Ramberg ville balansert midtbanen mye bedre enn Jabbie og Hussein etter at Jabbie bla tatt ut. Istedenfor så velger man Elvestad ( hva fikk han til? ) og Jan Tore Opphaug???. Trenger vel ikke å si mer. Hvorfor ikke da heller kjøre med 3 bak når man må satse fremover?  At ungutter som Simen får debuten og prøve seg er positivt, men da i en kamp hvor man leder, ikke i en kamp hvor man skal jakte seier.

At du sier at FFK ikke vil lide om Ramberg forsvinner...deg og mange av dine kritikere om det. Ramberg er undervurdert og en veldig god midtbanespiller,  det har de første kampene bevist. men han også er avhengig av medspillere som presterer. Når Borges er borte som scorer på sine sjanser og finner Tarik med pasninger, så er laget sårbart, Ramberg er ingen Gashi og Wehrman type som går i krigen og foran alle uansett, alle midtbanespillere er ikke slik,  men nå skal det sies at Gashi og Wehrman hadde mange dårlige kamper de også. Så at man er en kriger og en som går foran har ingen betydning om hvor godt man spiller.

Jeg skammer meg faktisk over den den behandlingen Hansi har fått av mange her inne, på bakgrunn av hvordan han faktisk har spilt i år. 3 - 4 svake kamper når laget har slitt og mange har vært dårlige, burde ikke gi en syndebukk. Er det det man kaller å støtte laget og spillerne i Fredrikstad?

Alle kan spille svakt, men ingen av de du nevner er 34 år og burde vært den mest stabile i stallen vår. 3 - 4 svake kamper sier du... Så du egentlig noen kamper i fjor? Tror ikke det...

---------------------------

2010 er året vårt!

Stolt og trofast motgangssupporter, men sier heller ikke nei til medgang..!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f